Bij beurzen draait alles om het te behalen resultaat!

Dit kan alleen door het aantrekken van de juiste bezoekers. Een juiste uitstraling van de stand sluit aan bij de huisstijl van uw bedrijf en het thema en de bezoekers van de beurs. Het ontwerp moet daarom niet alleen goed ogen maar moet vooral communiceren met uw potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap wordt uitgedragen!

Projectbegeleiding
Wij nemen de totale projectorganisatie voor onze rekening.Van standontwerp en bouw tot en met het aanvragen van gas, water en licht en de inrichting van uw stand. Uiteraard kan ook de totale op- en afbouw en de aankleding van de stand door ons verzorgd worden waarbij uw stand op tijd en schoon wordt opgeleverd.

Bouwmethoden
Van de Akker Interieur & Design maakt gebruik van 2 bouwmethoden. Er wordt voornamelijk gewerkt met houtbouw omdat, vanwege de praktisch onbeperkte mogelijkheden, elke gewenste uitstraling kan worden bereikt. Tevens is het mogelijk om met systeembouw te werken. Hierbij maken wij gebruik van het reeds bewezen Key-Clamp systeem® waarmee het mogelijk is snel en efficiënt een stand te bouwen. Bij het ontwerp en de keuze van materialen gaan wij ervan uit dat de stand meerdere malen mee moet kunnen gaan. Flexibiliteit en mobiliteit staan bij ons altijd voorop!

Wij werken voornamelijk voor vaste opdrachtgevers welke meerdere malen per jaar aan beurzen deelnemen. Indien gewenst kunnen wij ruim voordat de stand weer in gebruik genomen moet worden, de stand uitvoerig controleren en eventuele aanpassingen doorvoeren.