Omzet per vierkante meter!

Gebruikmakend van de gehele winkelruimte wordt o.a. door middel van materiaalgebruik, kleuren en geaccentueerde vormen een prettige sfeer opgeroepen. Mede hierdoor en middels een goede efficiënte presentatie van uw assortiment wordt gezorgd voor een goede aantrekkelijke routing door de winkel. Een effectieve, smaakvolle indeling van het winkelinterieur en een overzichtelijke presentatie zorgen ervoor dat uw (potentiële) klanten uw winkel verkiezen boven andere winkels. Al deze aspecten tezamen zijn het visitekaartje van uw winkel.

Onze ruimschootse ervaring in winkelinrichting wordt reeds jaren door grote detailhandel-ketens aangewend voor nieuwbouw en verbouw projecten.

Projectmanagement
Van de Akker Interieur & Design heeft een ruime ervaring aan projectmanagement voor nieuwbouw of verbouw projecten. Als Turn-Key bouwer verzorgen wij o.a. bouwkundige aanpassingen aan vloeren, puien, plafonds, verlichtingsplannen en klimaatregelingen. Ook voor een stijlvol interieur kunt u bij ons terecht.

Maatwerk
Standaard meubilair blijkt in de praktijk nèt niet naadloos te passen in het bestaande interieur. Aanpassing is natuurlijk mogelijk maar vaak zo kostbaar dat maatwerk vaak goedkoper is en zeker een beter resultaat laat zien. Naast winkelinrichtingen vervaardigen wij ook maatwerk meubilair welke aansluit bij de rest van uw meubilair.